Matlagningskurs en matlagningskväll för vilt utomhus. 18 oktober 2025, kväll

Matlagningskurs – Nya sätt att tillaga vildsvinsfärs, en matlagningskväll utomhus.

Det behövs sällan inspiration för att tillaga en filé, biff eller annan ädel bit på det fällda viltet. 

Däremot kan inspirationen tryta efter att ha gjort allting mellan himmel och jord på färs. 

Denna kväll tillägnar vi därför att hylla vildsvinsfärsen. 

Lördag den 18 oktober, kl. 17.00-21.00, bjuder vi in till en spännande matlagningskurs vid Lövsta skjutfält, Lövsta koloniväg 11, 165 72 Hässelby. 

Vi lämnar det vanliga köket och lagar med handledning av två kockar tre rätter på vildsvinsfärs, direkt över elden på vår grillvagn.

Under kvällen lär du dig att bemästra olika tekniker för att tillaga färs på nya sätt:

  • Salsiccia på focaccia med krämig ricottakräm och valnötter.
  • Friterade dumplings med syrlig sötsursås och kålsallad.
  • Lahmacun med sumac-marinerad rödlök och fetaoströra.

Vi jobbar i små lag, vilket ger dig möjlighet att lära dig alla steg. Efteråt äter vi tillsammans och njuter av resultatet.

Platserna är begränsade till endast 15 personer för att säkerställa högsta kvalitet på handledningen. 

Missa inte chansen att uppleva detta unika tillfälle.

Priset är 450 kr per person. 

I priset ingår alla råvaror, handledning och matchande alkoholfria ölsorter. 

Öl med alkohol finns att köpa på plats.

Säkra din plats idag!

Anmäl dig senast den 5 oktober via länken nedan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXLMf4tr-jRLexbyW6z2Cp1oA41o5UNEAkvY_kQ_qzMBjTGg/viewform

Varmt välkomna!

Jägareförbundet Lidingö

Alltid aktiviteter på gång!